Suport Integral per a Instal·lacions Industrials | PEM

INSTAL·LACIONS INDUSTRIALS: Suport integral per a la teva empresa

Necessites assistència o suport per a les instal·lacions i reparacions a la teva empresa? A PEM, tenim l’experiència i els coneixements per a tota mena d’instal·lacions en empreses i zones industrials.

Llum: il·luminació eficient i mecanismes moderns

L’eficiència energètica és crucial per a qualsevol empresa. Des de la il·luminació fins als mecanismes elèctrics, oferim solucions avançades que redueixen el consum energètic sense comprometre la qualitat.

Aire condicionat i aerotèrmia

Optimitza el clima a la teva empresa. Mantén la temperatura òptima a les teves instal·lacions amb els nostres sistemes d’aire condicionat i aerotèrmia. No només et proporcionem confort, sinó que també t’ajudem a reduir els costos energètics.

Calefacció: gas, gasoil i propà per al teu espai de treball

Quan arriba l’hivern, és essencial tenir un sistema de calefacció fiable. Així doncs, oferim solucions amb gas, gasoil i propà que mantindran les teves instal·lacions càlides i acollidores durant tota la temporada de fred.

Instal·lacions d’aigua: garantint un subministrament òptim

Un subministrament d’aigua eficient és vital per a qualsevol empresa. Des de la distribució fins al tractament, assegurem que les teves instal·lacions comptin amb un sistema d’aigua funcional i de qualitat.

Preguntes freqüents

  • Quins tipus de mecanismes elèctrics oferiu?

Oferim una àmplia gamma de mecanismes elèctrics, des de sistemes d’il·luminació LED fins a solucions de control d’energia avançades.

  • Quina és la vida útil mitjana dels vostres sistemes de calefacció?

Els nostres sistemes estan dissenyats per ser duradors, amb una vida útil mitjana de més de 15 anys amb el manteniment adequat.

  • Com puc optimitzar l’eficiència del meu sistema d’aire condicionat?

Recomanem manteniments regulars i l’ús de termostats programables per maximitzar l’eficiència del sistema.

  • Quins serveis de reparació oferiu en cas de fallades?

Disposem d’un equip tècnic qualificat per a les reparacions immediates en cas de qualsevol inconvenient amb les teves instal·lacions.

  • Com puc sol·licitar assistència tècnica per a les meves instal·lacions?

Pots trucar al nostre telèfon d’assistència al client al 972 840 320 per aconseguir ajuda immediata. Amb PEM, obtenir el suport que necessita la teva empresa per a les instal·lacions és senzill i eficient. No només oferim serveis especialitzats, sinó que també prioritzem l’eficiència energètica i el rendiment òptim. Garantim solucions fiables i de qualitat per a les teves necessitats industrials.

Contacta amb nosaltres avui mateix per a més informació.